[Ens ord] Iron City har en stor problemer er ikke bare mangel på bell

På søndagskonkurransen mistet stålmannen fiendens kråke med et sprø nederlag av sitt hjem Pittsburgh, og han ville vite at i fjor var en rask seier.Feltet er ikke bare hovedscenen, men også det tredje spillet i de fire første kampene i åpningen av spillet.Det er ikke i stand til å ta en seier for å forlate stadion.I de siste fire årstidene kan du få ti stroning stål folk, for å ta de neste 12 spillene.Den 9. seieren kan nå de ti-vinnende ministerresultatene.Amerikansk Fotball Drakter

Denne sesongen er stålmannen uegnet. Jeg tror at alles første reaksjon er definitivt, Levian Bells mangel påvirker krigens makt, men faktisk er problemet med stålfolk mer enn fantasi:

Først, fra “stålgardin” til “papirpasta” forsvaret

Analyse av forrige fire-spillkonkurranseKonkurranse: 14 poeng for de tre første delene av brun, til slutt sendt; 21 poeng for første kvartal av avisens emirater; 20 poeng bak piratene, 20 poeng, har nesten vært motstandere snu; 14 poeng for en rekke krager, de fire spillene, enten start den store gropen, enten av motstanderens gal, og anti-defensivgruppen vil alltid hoppe ut av spillet eller ende ut av spillet.

Ta en titt på dataene: Stålmannen har gått tapt 29,0 poeng (liga nedtellingen syvende), gjennomsnittet er tapt 420,5 meter (tallet tre), anti-overføringsfeltet er 304,8 meter (nedtelling fjerde), anti- Overføringsfeltet går tapt 3 tilgjengelige (andre), anti-juntrium går tapt 115,8 meter (nedtelling først). Siden James Ferril, Troy-Polamaru, Case-Hampton, Aike Taylor, “Steel Curtain” -medlemmer, har stålmannen alltid vært et lag som angrepet og konkurrerer. “3b-kombinasjonen” av den offensive gruppen førte laget til å fortsette briljansen, men det forsvarsforsvaret i konkurransen i Alliansen er også verdig ros, men kvartalet bellstreik vindbølge er kokende, huslekkasjen, brannen, brannen, Forsvaret til stålpersonen er også for Tofu-prosjektet.

La oss snakke om anti-løp, bare så det, stålmannen mistet 115,8 meter, det virker ikke så ille, men det er ofte alltid ledende, og gjennomsnittet er bare angrepet 27,3 ganger. Kast 115,8 meter, så score er selvsagt vanskelig å tilfredsstillende. Sist sesongens anti-run spillere: Hovedlinjebeskyttelse Lilane – Sandel er fremdeles i Defensive Group Leaders Kameilong – Hayward og Hoved Slot Wei Mike Hiltons Anti-Running Performance er alvorlig, i tillegg til denne motstanderen på grunn av den ledende kraftige slag, den store defensive frontlinjen Jeventus – Hagrev og Tyson – Arunlu redusert av anti-løpingsfilen , Ingen sjanse til å spille, og vinkelen Wei Joe-Ha Deng, Xiu Safe Wei Terrell – Edmmonds og eksterne hender TJ Watti og andre har hyppig forsvunnet i anti-løpende, skuffende.

I anti-overføringen er stålmannen rushing trykkrate 36,9%. Den tredje synes det å være de åtte sidene av vinden, men forholdet mellom stålfolk kan nå 33,2%, foreningen er fjerde, og stålpersonens høye eksistenstrykk er at den er bygget på høye raidforhold. For å forbedre rushen nøler ikke stålmannen å bruke ulike former for raid. Selvfølgelig kan jeg forstå ideen om 鈥嬧 € 媎 eFensive koordinator Kius Butler. Han håper å gjøre en feil i den offensive gruppen med høyfrekvente raids. League § 8 (den tredje produksjonen av ballen (Alliance Six), 7 produksjons motstandere (League Seventh), Kysi-Butlers resultater er nådd, men stålpersonen er dårlig og et stort forhold til RAID-arrangementet.

Innvendig linje Weiwen, Williams, gjennomsnittlig hvert 4 anti-passord racked en gang; Sporvinkelen Weike-Hilton, et gjennomsnitt på 13 anti-overføringsangrep; Tre hovedrotasjonssikkerhetssystemer har også et lite raidforhold, noe som betyr at stålmannen ikke bare bruker konvensjonelle interne luftfolds, selv vinkelbeskyttelsesventyret beveger seg med sikkerhetsangrep som brukes ofte.

Det er syv forsvarere i backfinder i backfinder i slutten av fire personers rush for å håndtere de fem dristige målene til offensivgruppen. Naturligvis er det en rekke mennesker, og stålfolkene bruker ofte fem personer til å heve selv seks personer kollektivt, og backfinderen er ofte seks personer eller fem personer er bevoktet, dette krever kraften til linjevakterne og defensive backplaner som trenger Sterke personlige tariffer, men styrken til backport-spillere i stålmannen?

– Wens – Williams rushing effektivitet er ekstremt lav, og antall knuter på 91 meter slippes ut i 11 ganger, og antall kandidater på 91 meter kan sies å være en avfallsdessert.

– Joan – Bosdiks rushing ytelse er bra, men det manglet også styrken til anti-nær-enden og løpende vakter.

– Rookie Safety Wei Dempmmmmminds har dukket opp to ganger i anti-passasjen, hvorav forsynne i blattea vil miste en rekkevidde.

Jeg kan forestille meg at i ideen om 鈥嬧 € fra emballasjen. Den ekstraherte Edmmond kan beskytte mot overførings- og sikkerhetsvakterne. Den to runde styrken til de to kan fokusere på den nærliggende fronten, og de har blitt krammet rundt. Sandel har ikke blitt skadet så langt. Bente er skadet av lysken har vært fraværende to, mens Edmond er for mye, de må bruke Vens-Williams og Bosdik, og de to er nesten umulige å spille en første gutt i andre lag.

Lagets Corner Guard Group-delen:

– Joe, som er ca 30 år gammel, har opplevd hjernen i 2015 etter at hjernens sjokk er alvorlig skadet. Selv om denne sesongen hardnet restriksjon motstanders hitrate er mindre enn 50%, er det de siste årene ytelse. En bedre sesong, men kroppen vil bli tatt bort av motstanderens nummer utenfor.

– Riktig vinkel Wei AI Burns og No. 4 Corner Kamelon – Sutton har mottatt 12 skudd i korte fire kamper, og det er tre reacons.

I tillegg til backfielderens personlige abnormitet må jeg fjerne forsvaret, hva betyr dette? Bad – Duppi og Small Watt To gode rushers må også beskytte mot forsvaret, selv om Duapi har fullført en kopi av kopien i den tredje uken, men den har blitt overført til ham 3 ganger, og Xiao Watt er bevoktet mot på den tiden av 9, samme lekkasje.

Fra taktikk har Kius Butler en veldig fancy, men fra den faktiske effekten er det ikke praktisk. Tenk deg at når laget ditt har Duapi fra venstre til høyre, er Cameron – Hayward, Steven Titi, Små Watts fire personlige evner, og tilbake spillere vanskelig å fullføre enkeltforsvar, så hvorfor må du prøve så mye raid?

For det andre er Bells mangel på innflytelse faktisk

For stål folk, hva betyr klokken? Ikke bare den stabile datautgangen til 86-yardballen 43-gården, for stålfolk, fortauet Attack han har historiske nivå observasjonsfunksjoner, kan henge seks filer fra en øyeblikkelig tid, kan tørke i skitne liv, kan også drepe antallet Store tall fra utsiden; Han er en perfekt morder i angrepet, han kan bli et kort pass på skjermen, eller det kan bli en storskala første nødnettkandidat, ikke overdrevet. Sa at Bells egen pris er rimelig, tross alt, han er mer enn bare en løpende vakt, men et perfekt offensivt våpen på retten.

I dag, mangelen på Bells stålmann, er veien angrepsfeltet 72,3 meter, ligaen teller femte; Gjennomsnittet på 3,6 meter per gir, totalt antall nedtelling er sjette. Bell forlot den viktigste løpingsbeskyttelsesposisjonen, den trehjulede James Connant, stålkandidaten i fjor, som Pedon-Hillis, Michael Turner, etc. Det anses også å være i stand til å bekjempe all helsen. Han har en stor figur på 185 cm, som kan løse problemet i det røde området og kort kvartalet (nå 3 mesh bolter), og også vise den eksplosive kraften til forventningene, selv ballen prøver også å kopiere Bells ytelse. Som en Pennsylvania er universitetet effektivt for Pittsburgh, han arver den blå krage temperamentet i byen. Hans forestilling har langt overskredet folks forventninger, men talent er bestemt til å ha en universell faktor. Blue Collar Running Guard.

For å kompensere for tapet av klokke på slutten av ballen, gjør Steelers ofte de fire siste mottakere, i år fjernet Cowboys og Raiders Handel til Pittsburgh Ryan White – Shi Wietze Pinch-Hit tredje utstyr som går tilbake, bred mottaker, selv om han har Kvaliteten på ballen, kan påføres Wietzes kropp er for liten, og til og med angrep den røde ballen er vanskelig å effektivt fullføre, kan Conner vaskes. Kan ikke svare, Shi Wietze kan da ikke bli rushed, de spiller rotasjon slik at de Motstanderen kan enkelt skille Steelers offensive intensjoner, og selv om det kan påføres connor og fordeler med wietze sammen, kan det kanskje ikke nå Bellstyrke. Når Steelers mistet så, kan klokken dominere en allsidig offensiv som kjører tilbake, det gjør at Big Ben og AB84-byrden blir tyngre og tyngre.

Tredje, deformitet og støtende grueling Big AB84

Steelers lovet denne sesongen, gjennomsnittlig 25,5 poeng, liga tiende; lovbrudd, gjennomsnittlig 411 meter, sjette i ligaen; Passerer lovbrudd, gjennomsnittlig 338,8 meter, tredje i ligaen. Og den offensive frontlinjen for å beskytte suksessraten på 89,2%, femte i ligaen, enda bedre enn i fjor, det vil si hvert synspunkt, selv om Steelers vanskelig å vinne, men forsvaret graver og veiantene dårlig hygiene, Steelers Gorgeous Passing Attack? Beklager, dataene løy igjen.

Like før Wen sa i løpet av årene Steelers offensiv mot “3b-kombinasjonen”, vil noen venner si godt minne, pluss Mata Davis – Bryant er ikke på 4b-kombinasjonen ennå? Ja, bell streik denne sesongen, Bryant ble også sendt bort på utkast, pluss hovedsporet å ta over Eli – Rogers Kneskade Helbredet, Steelers tapte på de offensive våpnene var ikke små, men våpentilskudd i år, den siste runden Pick Oklahoma State Wide Receiver James – Washington ble opprinnelig sett som å være en veldig god modell for å kvitte seg med Fast Short Pass Catcher, du kan finne så langt at han ikke har vært i stand til å gå inn i den profesjonelle ligaen for spillet, slå en Kritisk øyeblikk Steelers Tight End vil helst komme i Vance – McDonald Hit Two-Tight End Configuration, vil ikke fortsette å bruke Washington, så i tillegg til McDonald og Jesse – James Nesten to Front End kan støtte en kort avstand utenfor BIG Ben, slå ballen i lang avstand, se nesten juju – Smith – Schuster og Antonio – Brown.

Gris gutt i fjor, ser ut som et superstar potensial, dataene fra denne sesongen Steelers har blitt nummer én catcher, denne sesongen gris gutten tok over helt endre spillene, og kan kjøre en hvilken som helst rute, fra alle vinkler til hver Andre baklandet av angrep, selvfølgelig, det er alt bygget på grunnlag av AB84 var gal og dobbelt-teamet for.

På sesongen, hvis tilstedeværelsen av Mata Davis, så ville AB84 ikke så ofte angripe dypt sittende; Hvis Eli – Rogers der, så ikke vær så vanskelig å AB84 artikulert til midten for å hente et kort pass. Ab84 være hardt nå årsaken til hans ineffektivitet, hvis han vil angripe feltet, vil vi ikke nøle med å utføre cornerback + sikkerhetsvakt før og etter de dobbelte anti-mapper, og lang vertikal langdistanse som kjører for 30 år gammel Ab84 er ikke en liten fysisk anstrengelse, tap av evnen til å ha løsrevet bare mottatt tre touchdowns; Men for denne sesongens nye offensiv koordinator Randy – Fei Qina, tjente han ti år i Steelers assistent, forsinkelse i kampanjen, men ikke å poke andre lag, nå synes det virkelig begrenset kapasitet, denne sesongen lar han ofte AB84 som kjører mot Middle Rencong Li-operasjon, men vi vet alle, er den sterkeste singlede AB84 i stedet for fysisk konfrontasjon, så når han passerer mot Big Ben, føles også rart i midten, ofte savnet. Hver stall kjører gjennomsnittlig denne sesongen AB84-ruten kan bare få 1,40 meter, 94 av de 54 unions eksterne hender, og et karriere-lave tall.

Som for Wallace, i de siste årstidene har han vært vant til å spille “Health Rugby” i begynnelsen av sesongen, av og til Lulu Towering, fortell verden Onkelen din vil alltid være din onkel, men denne sesongen Steelers-nød, tvunget ut nesten alle spill. “Stor innsats” har styrken akkurat nå Big Ben? Etter fire uker nå i posisjonen til forbigående Yards Big King Union, og denne sesongen var han i gjennomsnitt 353,5 meter for å få skutt 46,5 ganger, er en karriere høy i en halv 36-årig bestefar, er ikke lett.

Stor sesong kort og lang passforhold på 64,2%, 21,0%, 14,8%, kan sies å fortsatt være for det meste korte pass, lange pass og til og med forholdet er enda mindre enn i fjor, denne sesongen kan være den virkelige store hitraten 70,9 %, Union Seksjon 28, avhengig av stram ende og løp tilbake som støtter og grisgutt, Big Ben i kort avstand for å nå ballenes rate på 83,2%, men på grunn av dårlig fangst og støttegrupper underlige taktiske arrangementer, Big Ben i Det er avstand bare 51,3% (59,3% i forrige sesong), en lang pass rate på 23,1% (31,3% i fjor), i fravær av kompresjon stor hit rate på mindre enn qi cheng (femte fra bunn ligaen), men Nå utgående 5 stjeler i tankene, en lav effektivitet av Big Ben, førte Steelers likt vanskelig å bevege seg fremover.

Til slutt, Steelers forsvarsgruppe, selv om det er dårlig, men også opprettet tre produksjon av ballen (sjette i ligaen), kan syv produksjons omsetninger (Alliance Seventh), Steelers offensiv gruppe selv om dataene er ganske, men fire ganger av ballen (Unionen Sjette multi), 9 omsetninger konverterte eiendeler (andre i ligaen og mer) dypt skadet teamet, defensive gruppen klarte å scramble ballen tilbake igjen og igjen vært slettet offensiv gruppe, den rare som kan vinne.

Oppsummerer

Forsvarsgruppe gummistempel, stjerne streik, mangel på støtende våpen, kjernen av ineffektiv lek, Steelers problem er omfattende, har bare en kvart av sesongen, Steelers Gap fra fornavnet på partisjonen er også bare 1,5 seire, for En slik grundig historie i laget er ikke nødvendig å panikk.

Nylige nyheter er at klokken er i ferd med å slå tilbake på slutten av den syvende uken, noe som i stor grad kan løse problemet med offensiv gruppe; og forsvarsgruppe Core Sha Zeer har lenge vært ivrig etter å stå på sidelinjen, etter at segmentet forventes å returnere denne sesongen, etter sesongsegmentet når Steelers å vise ut hele medlemsstaten, kan ikke engang få hjemmets fordel og få Partisjonens fornavn, det er også sannsynlig å bli en mørk hest i playoffs.

Opphavsrettslig melding: Denne artikkelen er et eksklusivt manuskript, uautorisert, ingen utskrift, ellers vil juridisk ansvar bli undersøkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *