Cui Zhiwan attackerade de underbara och underbara strålarna och nästa hjärta

Den 30 augusti, Peking tid, som förlitar sig på eldkraftsutgången från hela laget, är Tampa Bay svårt att skjuta 9: 8 för att besegra ett av de starkaste lagen i lagets styrka, undvika de tre serierna av tävlingar. Sopa.

I början av det här spelet har strålarna lidit en fyrspelstreak, varav två är lika som teamets trupp. Situationen i augusti är fortfarande ganska bra, och det yttre kortet är i en ledande position. Samtidigt är det också ett avslappnat schema. Nästan något starkt team vill kämpa, men det står inte för billigt, innan det här spelet är den enda månen rekord bara 14 vinster och 10 förluster. Med tanke på att motståndaren innehåller många svaga lag är det nästan obekväma.Baseball Tröja

Förvirrade externa kortkonkurrenter Aucklands sevärdheter har uppnått 16 vinster och 8 förluster. Det är nödvändigt att veta att idrottaren har spelat 12 matcher med Shengluo, Chicago Bear, New York Yangji och Spaceman. Ray kan verkligen inte förlora bollen igen!

Förspänt spelet, Ranting-radiopanan är svagare, och krukan är svag, och det kommer inte att kunna undertrycka utrymmet i utrymmet. Så strålningen vill vinna, du måste “skada varandra”, vinna attacken, de har gjort det här.

Från det andra presidiet till det fjärde spelet, är strålarna kontinuerliga, inklusive 3 poäng för att spela in Travis d 鉂妌 AUD-huvudet. Men utrymmet är mycket hårda, fem matcher, och ljuset ligger bakom 4-5. Det sjätte spelet, strålarna och rymdfolk lagt till 1 poäng, och spaceman först skjuter, superstjärnan Zark Granki, som kom före den 731-handeln, sattes av.

Nyckeln till det sjunde spelet anlände, och strålarna kommer att jagas av Tommy Pham. Cui Zhiwan har en bra pinne i fallet med två eller tre baser, och bollen skickas till det djupa området. , Ett spel för laget 8-6!

Den korta halvan av de sju spelen kommer att återhämta sig igen, återhämta sig 1 poäng och fånga en två-linjes bas, och ljuset är tvungen att låta slutet av Emilia hedniska på att arbeta i förväg, och Cui Zhiwan stod upp igen, ryggen jagade Stor gammal och långt vann en höghastighetsboll – om det inte är hans underbara teknik, kommer de rätta ägarna definitivt ingen chans att ta emot, då betyder det att ljuset ska gå förlorat 1 till 2 poäng.

Därefter hade de två sidorna 1 poäng, och Pagshash hade totalt 7 Bunders, Curb den sista offensiven av utrymmet, och slutet av 9-8 spännande tog segern.

Kevin Cash sade: “Vi måste hitta en vinst. Det finns många utmärkta spelare i lagets arrays. De förstår sig själva. Denna seger är väldigt brådskande, vi vann äntligen.” Gå till Cui Zhiwans underbara dödande, Kevin sa: “Hjälp och defe, det finns många kritiska tillfällen idag, den defensiva prestationen är mycket kraftfull. Cui Zhiwan verkar vara mycket exakt för ryggen, han kommer nu in i staten.”

Faktum är att Cui Zhiwan inte spelade idag. Igår hade han också två punkter av pistolen, vilket hjälpte laget att vinna 3-0 ledning, men tyvärr kom den sena hälften inte kompromissen, så att segern slog bort från handen. Faktum är att Cui Zhiwan är en trepolig i kvartalet, men han är platt. Efter att ha kommit in nästa halv, har Cui Zhiwans spelare skakats, men en viss spännande uppspelning återlår honom att vinna tränarens förtroende.

Som hjälten i det här spelet är Cui Zhiwan attityd mycket ödmjuk: “Jag bryr mig inte, jag är mer oroad över att laget kan göra det bättre, det här är det viktigaste jag är.”

En annan hästar de Arnold Detta spel har 4 poäng, och de 2 träffarna av en träff och en kanon. Han är definitivt lagets lår, men i augusti blir kallt, och den enda månen träffar innan spelet är bara 0,212. De Arnold sa: “Vi spelade den bästa offensiven, från en bra idé till de nio pinnarna, och lagkamrater som har varit ute av spelet kommer att berätta nästa omgång, vilket gör oss stor fördel. Alla kämpar helt och visar lust att vinna laget. ”

Palk är inte så lätt, det här är den mest räddningssucces i sin karriär. Även om det fortfarande är en gränsfjäderpistol i den korta hälften av de nio byråerna stränger lagets krukor av spacemanens all-star-linje för att skanna in i en sikt, han är väldigt kritisk. Efter Pakan sa jag: “Jag gav tränaren till tränaren när jag kom till tränaren. Jag måste avsluta det här spelet. Alla vi måste göra någonting idag, vi är ett otroligt lag, vi kommer att övervinna svårigheter”

Efter denna konkurrensrunda skjuter strålarna bara hem bakom idrottaren, medan Cleveland Indians ledde 1.5 spel ockuperade det första yttre kortet. Dessa tre lag har varit länge för två mito. Efter matchen kommer strålarna att återvända till hemmet och träffa indianerna.

Hur lyser du hur man hanterar fienden? De Arnold är full av förtroende: “När du har vunnit en seger innan du rörde indianerna har vi ökat kraftigt, de är också ett starkt team. Efter att ha vunnit bollen idag fortsätter vi att komma ikapp, vi kommer aldrig ge upp. Tillbaka några dagar kommer att vara mer intensiv. ”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *